Ble utstøtt på grunn av diagnosen - nå viser han fingeren til mobberne

Nils Bastian Brekken kommer fra Løten og har diagnosen Tourettes syndrom. Nå skal han snart ut å reise i Norge for å intervjue andre med samme diagnose.

Brekken bodde i Løten fram til han var 12 år, før han flyttet til Vestfold og nå bor han i Oslo. Han liker å skrive dikt og har skrevet boka «Skraablikk», som viser hvordan livet er for en med Tourettes syndrom.

Nils B. Brekken hører nå litt rundt med lokalpolitikere i kommuner han skal innom med fotoprosjektet sitt for å se om han kan få noen støttespillere til sitt nye prosjekt. Pensjonistpartiet har mottatt denne henvendelsen og vil absolutt gi sitt bidrag.
Han har Tourettes og har vært gjennom et helvete i oppveksten og tidlig voksen livet. Han skal reise rund i Norge og ta bilder av folk med diverse diagnoser som har det vanskelig.
I bildene så skal alle vise Peace tegnet for å symbolisere at de tar avstand fra diskriminering. Bildene skal bli en stor utstilling han skal ha rundt omkring i hele landet.

For å samle inn penger til prosjektet selger han sin digitale bok som handler om det å være annerledes for å kunne finansiere det hele.
Hvis du er interessert i å kjøpe ei bok kan du ta kontakt med Nils på e-post: herrtourettes@gmail.com

Boken er en digital bok som betyr en PDF-bok som man kan dele videre med venner og familie om man ønsker det.
Boken koster 350 kr og om man skulle ønske å dele den med andre så håper han at man vil gi noen kr ekstra pr person man skal dele den med.

Pensjonistpartiet vil absolutt støtte dette prosjektet og oppfordrer mange andre til å kjøpe boka slik at prosjektet kan bli en suksess.

 

 

Svein Otto Nilsen
Gruppeleder for Pensjonistpartiet i Trondheim bystyre
og i Trøndelag fylkesting

Skroll til toppen