nav bildeNav mottok varsler om permittering og oppsigelser av totalt 4.900 personer i oktober. Mer enn 40 prosent av varslene kommer fra Rogaland. Av de 4.900 varslene var det 3.000 permitteringsvarsler. Av årets ti første måneder er det bare i september antallet permitteringsvarsler har vært høyere.40.000 oljejobber borte.Tidligere i november er over 40.000 oljejobber er blitt borte fra norsk sokkel siden 1. januar 2015. Oversikten, som er utarbeidet av DNB Markets viser at 35.000 oljejobber var borte per 22. april. Det betyr at minst 5.000 jobber har blitt kuttet eller annonsert kuttet i løpet av det siste halve året. Om bunnen er nådd skal mann være forsiktige med å spå.

kommunereformen er vi forberdtKommunereformen vil koste 5-6 milliarder

Til våren vil regjeringen presentere sin varslede kommunereform. I kommuneposisjonen som legges frem i mai vil regjeringen gå gjennom hvorfor det er behov for en reform, målene for reformen og en plan for gjennomføringen. Regjeringen vil legge til rette for regionale og lokale prosesser, der kommunene skal diskutere hvilke kommuner de ønsker å slå seg sammen med.Utregningene, som er gjort av NIVI analyse, gjelder bare engangsstøtten som gis til kommuner som slår seg sammen.

Det ble arrangert en mMøte valgkamopptarteget vellykket valgkamp oppstart i regi av Kr.sand Pensjonistparti der temaet skal være valgkamp - strategi fremover mot kommunevalget 2015. Det møtte over 30 stykker. Dette er ment for medemmer av Kr.sand Pensjonistparti og andre som kunne tenkt seg å engasjere seg i politisk arbeid. Valgkampoppstart møtet startet med et foredrag av Leder for Kvadraturforeningen i Kr.sand Haald Andersen. Foredraget fra Harald Andersen var meget engasjerende og fikk mange spørsmål etter fordraget. Etter foredraget ble det holdt en oppsumeringe av gruppeleder Odd A. Salvesen om samarbeidet mellom H, Krf og Pensjonistpartiet i Kr.sand der disse 4 partier har budsjett samarbeid. Uten tvil er det et godt sammarbeid. Eivind Larssen leder av Strategiutvalget i Kr.sand gikk igjennom et forslag om å fremme 4 gode saker til valget. Møte ble avsluttet med kaffe og snitter (hjemmelaget ). Det be også lagt opp til et nytt møte til høste. Mer kommeri god tid....

 

 

SommeravsluttningI god tradisjon ble det holdt avsluttningsgsfest for styret i Kr.sand Pensjonistparti. Både Bystyregruppen og Strategiutvalget møtte også.Etter et vellykket valgkampoppstart møte blir det en kort sommerferie før valgkampen forberedelser starter for fult internt.

          God Sommer fra hele styret :)  

Invitasjon til valgkamp oppstart.

Vi får en kjent fordragsholder til å inlede oppstarten.... kommer mer snart....Programmet er ikke helt ferdig ennå for nedlastning.

Det arangeres en valgkamp oppstart i regi av Kr.sand Pensjonistparti der temaet skal være valgkamp - strategi fremover mot kommunevalget 2015 Dette er ment for medemmer av Kr.sand Pensjonistparti og andre som kunne tenkt seg å engasjere seg i politisk arbeid. Er du interessert i å stille på liste eller gjøre en jobb for partiet er dette en god måte å få kunskap.

Valgkamp - Strategi –  = Vårt mål.

Arrangement:     Valgkamp oppstart - Veien mot kommunevalget 2015.  
Sted:     Bystyresaln Rådhusgaten , 4600 Krisitiansand 
Dato:     3. junil 2014 18:00 - 2100  
Arrangør:     kr.sand Pensjonistparti  

•Hva er målet for kommunevalget 2015  •Hvordan gjør vi det?  •Hvordan bygge opp relasjoner og  troverdighet?

Valgkamp oppstarten tar sikte på å gi en god innsikt i norsk Kr.sand pensjonistpartis politikk, saker og hva vi jobber med, samt en god orrientering om de  organisasjonene vi samarbieder med og de roller i vi utførert. Det er  åpent for alle interesserte medlemmer og andre som kunne tenkt seg å delta aktiv i politisk arbeid. 

Temaene som blir gjennomgått er:

  • Gjenomgang av det politske samarbeidsgrunnlaget i Kr.sand
  • Gjennomgang av viktige politiske saker
  • Saker som er aktuelle som politisk verktøy
  • Dagsaktuelt tema

Påmelding så raskt som mulig og senest mandagen før møtet, vennligst kontakt oss via denne link: Kari Gulbrandsen mail adresse : Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

VELKOMMEN TIL EN LÆRERIK DAG!

Strategiutvalget

Eivind Larssen

Leder

Postadresse

Postboks 6,
Sentrum,
0101 OSLO

Besøksadresse

Prinsens gt. 3 A
OSLO

e-post:

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Hjemmeside         
www.pensjonistpartiet.no

 

Kontakt leder:

Besøksadresse    
Prinsensgt 46,

7011 Trondheim

Postadresse         
Prinsensgt 46,

7011 Trondheim

Telefon                 
482 54 481

E-post
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.           

 

 

Møter

Neste HS møte

Fredag 21. april 2017

Kontoret i Prinsensgt.3


Landstyremøte

oktober 2017

Thon Oslo Airport Hotell


Landsmøte

20.- 21. mai 2017
Thon Oslo Airport Hotell

 

Facebook


Postadresse: Prinsensgt 46, 7011 Trondheim - Telefon: 482 54 481 - E-post: per.walseth@live.no