Pensjonistpartiet vil starte opp i Stjørdal(skrevet 15.11.2017)

– På tide at Stjørdal får sitt eget lokallag, sier Svein Otto Nilsen.
Svein Otto Nilsen vil etablere lokallag av Pensjonistpartiet i Stjørdal.            (Foto: Privat)

Svein Otto Nilsen vil etablere lokallag av Pensjonistpartiet i Stjørdal. Han er fylkestingsrepresentant for Pensjonistpartiet i Trøndelag.

Det er derfor svært hyggelig hvis sympatisører også fra Vedal, Levanger og Steinkjer kommer på dette møtet. Nilsen peker på at Pensjonistpartiet fikk hundre stemmer i Stjørdal ved stortingsvalget i høst.

– Det viser at det kan være mulig å få etablert et lokallag i Stjørdal, mener Svein Otto Nilsen.

Målet er at Pensjonistpartiet skal stille liste og få valgt inn representanter i kommunestyret i Stjørdal ved lokalvalget i 2019.

Derfor inviterer Pensjonistpartiet nå alle interesserte stjørdalinger til åpent møte på Quality Airport Hotel om kvelden torsdag 30. november.

Pensjonistpartiet i Trøndelag har også som mål å starte lokallag i Levanger, Vedal og andre kommuner tar turen til Stjørdal 30. november, sier Svein Otto Nilsen. Han fremholder Pensjonistpartiets fremste oppgave som å arbeide for gode levekår og en god og verdig livssituasjon for barn og unge, funksjonshemmede, trygdede og eldre i Norge.

– Pensjonene må styrkes, slik at pensjonister og trygdede ikke mister kjøpekraft, sier Nilsen. Han forklarer at Pensjonistpartiet er et parti som er sterkt opptatt av helse og omsorg.

– Norsk helsepolitikk skal være slik at medisinsk behandling og praktiske hjelpemidler ved syn, hørsel og tannhelsetjeneste, blir inkludert i trygdesystemet, på samme måte som andre helsetilbud, sier Nilsen.

Han slår fast at privat og offentlig helsevesen må sees under ett. Det offentlige skal betale regninga uavhengig av om den enkelte får hjelp fra det offentlige, private eller at behandling gis i utlandet.

Pensjonistpartiet vil også engasjere seg sterkt innen distriktspolitikk.

– Vi legger stor vekt på å opprettholde en samfunnsøkonomisk og lønnsom landbruksnæring, og vil gå inn for en målrettet distriktspolitikk på alle områder, sier Nilsen.

Postadresse

Postboks 6,
Sentrum,
0101 OSLO

Besøksadresse

Prinsens gt. 3 A
OSLO

e-post:

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Hjemmeside         
www.pensjonistpartiet.no

 

Kontakt leder:

Besøksadresse    
Gjermundnes 50,

4865 Åmli

Postadresse          

Gjermundnes 50,

4865 Åmli

Telefon                 

971 86 581

E-post

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.    

 

Facebook
Du finner link til vår nye
Facebookside nedenfor

 

 

Møter

Neste HS møte

12. februar 2018

kl. 12.00

Prinsens gate 3

 

13. april 2018

Thon Oslo Airport Hotell


Landstyremøte

 14. og 15. april 2018

Thon Oslo Airport Hotell


Landsmøte

12-13 mai 2018

Thon Oslo Airport Hotell

 

Facebook


Webansvarlig: Gjert-Are Valberg - Telefon: 994 12 095 - E-post: gjert-av@online.no