Rogaland fylke

pp logo lang utentekst

Her i Rogaland er et lite parti, som p.t kun er representert i kommunestyret i Haugesund (2 representanter) og Stavanger (1 representant). I tillegg er der et aktivt lokallag i Sandnes.

Partilagene i Sola og Karmøy ligger p.t. i dvale, men vi håper på at der melder seg nok interesserte aktive og/eller passive medlemmer slik at vi kan få startet opp igjen disse to lagene før kommende kommunevalg.

Ta gjerne kontakt med en av våre tillitsvalgte.
ALLE ER HJERTELIG VELKOMNE.

Styret

 

 

Valg Logo i gull 2013"JEG ER IKKE PENSJONIST"
Det hender at vi møter dette svaret iblant, når vi deler ut PensjonistPartiets valgbrosjyre. Enda er det noen som tror at man må være pensjonist for å stemme på partiet som har det aller beste programmet ved valget 2017 Et program som det står respekt av! Et program som favner barn, unge og eldre - og alle som trenger støtte og omsorg av forskjellige grunner.

roald smiler bred

 

  Hvem i all verden skal få min stemme?
  Ja, det er nok et spørsmål mange av velgerne stiller  seg nå for tiden vedrørende kommende stortingsvalg.  Aldri før har en hatt så mange partier å velge mellom, her i Rogaland; 19 partier pluss en blank liste for dem som ikke synes noen av de nevnte 19 har et passende valgprogram for en!

Valg Logo i gull 2013 Pensjonistpartiet i Rogaland starter opp Stortingsvalget 2017 med stand på Arneageren hver torsdag og lørdag fremover til valget med oppstart torsdag 3. august.

Sandnes Pensjonistparti starter opp fredag 4. august kl 11:00 frem til kl. 14:00 i krysset Langgt. / Erling Skjalgssonsgt her i Sandnes og fortsetter hver fredag frem til valget.

Haugesund Pensjonistparti startet også opp lørdag 5. august. De vil ha stand hver torsdag og lørdag fra kl. 11:00 og frem til kl. 14:00. Stand vil ambulere litt i og rundt Haraldsgata.

Vår fremste kandidater, 1. kandidat Karl W. Sandvig og 2. kandidat Liv Remman, vil ha minst en dag på hver av disse tre byene / standene.

 

Forside Vindusposten 1 17

I løpet av uke 30 (24.7 - 30.7) vil det nye nummeret av medlemsbladet vårt trykkes og sendt ut til medlemmene.
Utgaven er et utvida magasin, hvor hvert fylke har fått egne sider. I tillegg presenteres de nye i hovedstyret og litt annet generelt stoff.

Kos deg med bladet!

 

 

Valg Logo i gull 2013   STORTING- 
  LISTEN
pp logo kort

Følgende personer toppet forslaget på listen til stortingsvalget som ble lagt frem på fylkets nominasjonsmøte lørdag 18. februar 2017:

  Navn Født Tilh. kommune
1.    Karl W Sandvig              1949  Stavanger 
2.  Liv Judith M. Remman         1954  Sandnes
3.  Aud Edvinson  1949

 Haugesund

Gunnulv LøgeHvor mange av dere visste at den eldste 
kandidat til Stortingsvalget i Rogaland
kommer fra

pp logo lang utentekst?

19 partier stiller med valgliste i Rogaland, og selvsagt kan vi i PP bryske oss med den suverent eldste, en kandidat som er født i 1932!
Ja, det er velkjente 85 år gamle Gunnulv Løge fra Stavanger, og han er pr. d. d. også meget aktiv innen partiet, både som styremedlem i Stavanger og Rogland PP; i tillegg også medlem i Levekår/Stavanger kommune.


Summa summarum, alder er ingen hindring!

(Sakset fra Facebooksiden til Sandnes Pensjonistparti)

 

 

 

Anna Steen 

  Det er på høy tid å få seniorer, og helst   fra Pensjonistpartiet, inn på Stortinget, og helst flere.

  Etter stortingsvalget 2013 var gjennomsnittsalderen for de 169 representantene
46,4 år. Yngste representant var 23 år ved åpningen, og eldste var 68 år.

  Media forteller oss daglig at flere av de etablerte partiene slitermed å rekruttere ungdom til stortingslistene. Flere partier mangler nye kronprinsesser og ditto prinser.

ottar g lite

 

På Landsmøtet for Pensjonistpartiet 21. mai ble Ottar Gjermundnes valgt til ny leder.

Med seg i leder-troikaen som politisk nestleder fikk han Tone Coucheron (Hedmark) og som organisatorisk nestleder Leif Wikstad (Akershus).

Liv Remman fra Rogaland ble gjenvalgt som kasserer.

Roald a. Lende b sa  

 Sakset fra Vindusposten nr 3/2014 (Redigert 25/7 2017.)

Ja visste du at....

  • Pensjonistpartiet ble stiftet i 1985 og deltok i sitt første stortingsvalg samme år. Resultat:
    7 846 stemmer (0,3%).

 

  • Rogaland Pensjonistparti var det første politiske parti i Norge som sendte politisk reklame på TV i Norge, her igjen på TV Vest med base i Stavanger, fra torsdag 14. august 2003.
    Kanalen viste tre ulike reklamefilmer for partiet, med i alt 35 visninger. Dette ble påtalt, og i 2009, etter seks år med rettsaker, seiret pensjonistpartiet over den norske staten ved den europeiske menneskerettighetsdomstolen. Etter denne dommen har Norge hatt et uavklart forhold til politisk reklame.

Dersom:

  • Du synes Norge, som et av verdens rikeste land, burde ha en jevnere fordeling, slik at alle, også de som sitter nederst ved bordet, får være med i velstandsutviklingen.

Postadresse

v/Liv Remman
Jærveien 249,
Postboks 3036,

4392 SANDNES

Besøksadresse

Bergelandsgata 39 B,

4012 STAVANGER

e-post:

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Hjemmeside         
www.pensjonistpartiet.no

 

Kontakt leder:

Tone J. Coucheron

Besøksadresse
    

Snekkerstuvegen10,
2316 Hamar

Postadresse       

Snekkerstuvegen10,
2316 Hamar

Telefon                 

924 16 772

E-post

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Facebook

Pensjonistpartiet

 

 

 

Facebook
Du finner link til vår nye
Facebookside nedenfor

 

 

Møter

Neste HS møte

 ??

 

Møteplan 2018-19


Landstyremøter

Oktober 2019
 

  


Landsmøte

Mai 2020

 

 

Facebook


Webansvarlig: Gjert-Are Valberg - Telefon: 994 12 095 - E-post: gjert-av@online.no