Igjen er det forslag om å kutte i sykehjemsplassene i Alna Bydel.

Igjen er det forslag om å kutte over en lav sko i budsjettet til Alna Bydel. Stillinger skal bort, ulike aktivitetstilbud skal nedprioriteres, hjemmehjelp/ hjemmesyke- pleietilbudet skal gjennomgås på nytt, de tidligere områdene skal omorganiseres.

Antall sykehjemsplasser skal reduseres fra 400 til 395 plasser. 5 plasser virker ikke avskrekkende, men etter min mening er disse plassene også sterkt tiltrengte plasser. Begrunnelse: Ventetid for å få en plass, og ikke minst Samhandlings- reformen som skal innføres fra 1. 1. 2012.

Samhandlingsreformen innebærer at Bydel Alna vil få ansvaret for å ta imot utskrivningsklare pasienter fra spesialhelsetjenesten fra første dag. (Hvem har ikke lest om A-hus og de tilstander som der er, korridorpasienter m.m.) Som kjent må bydelene (Alna-Bydel) betale 4000 kr. pr. døgn for utskrivningsklare pasienter som blir liggende.

Er det noen som tror at A-hus ikke vil skrive ut sine pasienter så fort som mulig når vi vet hva som er av ventelister for behandling ved våre sykehus (også A-hus).

Vet vi i hva slags tilstand våre eldre er i når de blir skrevet ut, ofte innlagt med flere sykdomsrelaterte tilstander?

Konklusjon: Alna Bydel har behov for alle 400 tiltrengte sykjemsplasser, Oslo Pensjonistparti og Groruddalen PP sier nei til kutt som gjelder sykehjemsplasser i hele Groruddalen.


Postadresse

v/Liv Remman
Jærveien 249,
Postboks 3036,

4392 SANDNES

Besøksadresse

Bergelandsgata 39 B,

4012 STAVANGER

e-post:

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Hjemmeside         
www.pensjonistpartiet.no

 

Kontakt leder:

Tone J. Coucheron

Besøksadresse
    

Snekkerstuvegen10,
2316 Hamar

Postadresse       

Snekkerstuvegen10,
2316 Hamar

Telefon                 

973 07 788

E-post

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Facebook

Pensjonistpartiet

 

 

 

Facebook
Du finner link til vår nye
Facebookside nedenfor

 

 

Møter

Neste HS møte

 ??

 

Møteplan 2018-19


Landstyremøter

Oktober 2019
 

  


Landsmøte

Mai 2020

 

 

Facebook


Webansvarlig: Gjert-Are Valberg - Telefon: 994 12 095 - E-post: gjert-av@online.no