Lillehammer Pensjonistparti ønsker nye medlemmer hjertelig velkommen. Vi trenger både medlemmer som kan være aktivt med i vårt arbeid og støttemedlemmer.

Som medlem får du Pensjonistpartiets blad "Vindusposten" gratis sendt hjem til deg og du støtter vårt arbeid for de eldre, unge og de svakeste i samfunnet.

gringo

Lillehammer Pensjonistparti vil med dette takke alle som stemte på oss ved kommunevalget i 2011 for støtten og tilliten !
Dessverre ble det et tjuetalls stemmer for lite til at vi fortsetter i kommunestyret neste periode.

Pensjonistpartiet kommer uansett til å fortsette å kjempe for de viktige sakene innen helse, velferd, omsorg og verdighet.

Vi skal være ei vaktbikkje de fire neste årene og passe på at en god eldreomsorg  og sunne oppvekstvilkår for barn og unge blir satt på dagsorden og fulgt opp.

Vi vil kjempe videre for de svake gruppene i samfunnet.

Geir Inge Brustad,
l
eder i Lillehammer Pensjonistparti

Jeg er ikke pensjonist men for meg er det helt naturlig å stemme Pensjonistpartiet.
PP er det eneste partiet som har de eldre, syke og svakeste i samfunnet øverst på sin prioriteringsliste. Helse, velferd og omsorg - for alle er grunnleggende og viktige verdier.

Mange som ikke er pensjonister sjøl har foreldre eller besteforeldre som er det. De aller fleste har vel dessuten planer om å leve så lenge at de får oppleve pensjonisttilværelsen sjøl.  

Viktige saker for Lillehammer Pensjonistparti i perioden 2011 - 2015
                               

Lillehammer Pensjonistparti vil jobbe for at Lillehammer skal være en god og trygg by å bo i for alle.

I lokalavisene de siste månedene har vi kunne lese at blant annet en MR maskin på Lillehammer sykehus er gammel at den nærmest er ubrukelig til flere typer undersøkelser. Det er sikkert ikke det eneste tilfellet der utstyr burde vært fornyet, og vi ser vi på det som en forsømmelse fra ledelsen i SI. Første bud for at vi kan få et godt sykehustilbud er at leger og helsepersonell har tilgang til moderne og oppdaterte hjelpemidler og kvalifiserte personell som kan betjene dem.

Vi anser dette som viktigere og billigere enn bygging av nye sykehus. Hva det vil koste å fornye utstyr ved våre sykehus? En milliard, kanskje, spiller det så stor rolle? Dette er så viktig og det handler om folkes liv og helse. Da skal man prioritere å bruke penger på det.

Et tips: Gå inn på www.nav.no og prøv pensjonskalkulatoren der.
Da vil du se hvilket beløpe du kommer til å få pensjon når den tid kommer.

Du vil sannsynligvis bli overrasket..

Postadresse

Postboks 6,
Sentrum,
0101 OSLO

Besøksadresse

Prinsens gt. 3 A
OSLO

e-post:

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Hjemmeside         
www.pensjonistpartiet.no

 

Kontakt leder:

Besøksadresse    
Prinsensgt 46,

7011 Trondheim

Postadresse         
Prinsensgt 46,

7011 Trondheim

Telefon                 
482 54 481

E-post
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.           

 

 

Møter

Neste HS møte

10-11 juni 2017

Thon Oslo Airport Hotell


Landstyremøte

 

Thon Oslo Airport Hotell


Landsmøte


Thon Oslo Airport Hotell

 

Facebook


Leder: Ottar Gjermundnes - Telefon: 97186581 - E-post: ottar.gjermundnes@vabb.no