Hans Holdahl skrev i Avisa Nordland 22.11.12 at symboler i seniorpolitikken bør bli en dødelig vinnerstrategi uansett parti; «Pensjonistene må skille realiteter og symboler og gi sin stemme til parti som er genuint opptatt av å møte pensjonistenes berettigede krav.» Videre: «Ved neste valg bør pensjonistene skrote partifølelse og i stedet prioritere seg selv».

Jeg er så hjertens enig. For oss som har levd en stund synes det som om det ikke er andre alternativ enn vårt. Både rødt og blått har hatt flertall, men ingen viste synlig realistisk interesse for pensjonister etter at valglokalene stengtes. Dette har vi god nok dokumentasjon på.

Bare følg med nå i disse nominasjonstider; eldre representanter åker nedover på listene og ender langt fra sikre plasser. Skolert ungdom med talegaver, som er så godt som fri for yrkesaktiv bakgrunn annet enn fra sommerjobber prioriteres så vel til politiske topplasseringer som til rekruttering i departementene.

Med 1 million mennesker over 60 år i Norge vil en brøkdel av disses stemmer gi Pensjonistpartiet et brakvalg, for hvilke andre av våre politiske parti er opptatt av pensjonistenes ve og vel? Vi er et realistisk alternativ, så finner vi nøkkelen til å åpne denne døren, er vi plutselig blitt å regne med. Vi har knapt et år på oss for å finne denne nøkkelen, så her må alle være med å lete og å bidra til et godt valg for Pensjonistpartiet i 2013!

Høyre og seniorpolitikk

Postadresse

Postboks 6,
Sentrum,
0101 OSLO

Besøksadresse

Prinsens gt. 3 A
OSLO

e-post:

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Hjemmeside         
www.pensjonistpartiet.no

 

Kontakt leder:

Tone J. Coucheron

Besøksadresse    
Nordre Ifarnesveg 41

Postadresse       

Nordre Ifarnesveg 41
2428 Søre Osen

Telefon                 

924 16 772

E-post

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Facebook

Pensjonistpartiet

 

 

 

Facebook
Du finner link til vår nye
Facebookside nedenfor

 

 

Møter

Neste HS møte

31. august 2018

Kontoret i Oslo

 

Møteplan 2018-19


Landstyremøter

29.-30.September 2018

Rogaland PPs kontor
Stavanger

 

30.- 31. mars 2019

Oslo Airport Thon Hotell


Landsmøte

4.-5. mai 2019

Thon Oslo Airport Hotell

 

Facebook


Webansvarlig: Gjert-Are Valberg - Telefon: 994 12 095 - E-post: gjert-av@online.no