For bare noen få dager siden kunne administrerende direktør i Sykehuset Innlandet, Morten Lang-Ree stå fram og anbefale en framtidig sykehusstruktur for Innlandet med samling om et hovedsykehus ved Mjøsbrua.

Skjermbilde 2015 09 14 10.36.101. september var det i Ringsaker Blad et større oppslag om en mobilfri skole. Listetopp i Ringsaker Pensjonistparti Tom Synstad mener mobil ikke hører hjemme i skolen. Klikk på bildet for å lese om det i Ringsaker Blad.

- Etter oppslaget i RB har tilslutningen og støtte til dette vært stor, mange stiller seg helt bak dette. Ungdommene var ikke negative og det har ingen andre vært heller, sier Tom Synstad.

 

Ringsaker Pensjonistparti stiller om få dager til valg for andre gang i partiets historie.

Hvorfor så stemme på Pensjonistpartiet ?
Etter min oppfatning er det flere grunner til det.
Pensjonistpartiet har for å si det rett ut et «knakende» godt program og ikke minst flotte listekandidater til å fronte de ulike sakene i programmet.
Pensjonistpartiet er et parti for alle aldersgrupper.
Ja, er det ikke typisk at i år som for fire år siden blir flere og flere yngre personer overrasket over at
de havner på Pensjonistpartiet som første valg ved bruk av valgomat eller velgerhjelp.
Dessuten hevder partiet klare meninger om viktige saker i lokalpolitikken og våger å ta kampen opp og stå løpet ut. Skal bare nevne noen saker blant en rekke hvor Pensjonistpartiet har vært førende i debatten :

Ringsaker PP - fortsatt hundre prosent støttespiller for hovedsykehus.

Vi mener vi har fulgt med så godt vi kan i utviklingen i saken om et felles hovedsykehus for Innlandet og har kort fortalt registrert følgende som har skjedd den siste tiden; Styret i Helse Sør Øst løftet i et møte avholdt i juni måned Oslo Universitetssykehus og Sykehuset Telemark opp på samme plass som et hovedsykehus i Innlandet i sin prioriteringsliste. Etter dette har fremtredende politikere gått ut i media og tilkjennegitt sine synspunkter. Blant annet fikk junimøtet ordførerkandidat for Høyre, Knut Fangberget i Hamar til å steile og snu 180 grader rundt, fra å være en tilhenger av et felles hovedsykehus for Innlandet til å forlate dette konseptet og lete etter en annen løsning.

Klikk på bildene for å laste ned hele programmet i pdf format. Eller klikk på Les mer for å se programmet her.

          

Mangel på moralsk ansvar.

Redaktør Gaute Freng tar på lederplass i Ringsaker Blad 3. januar opp forholdene rundt kommunal oppreisningsordning i Ringsaker.
Det er fortjenestefullt av Freng å sette fokus på denne saken hvor kommunestyret for flere år siden fattet vedtak om gjennomføring av ordningen ,men hvor ingen ting har skjedd. Saken trenger nemlig all den omtale den kan få.
Ringsaker Pensjonistparti er et av partiene i kommunestyret som har stått sterkest på for å få gjennomført ordningen og som har gjort denne saken til en av partiets fanesaker, også ved det kommende kommunevalget.

Kronikken i Ringsaker Blad  sist tirsdag.

TRYGG SKOLEVEG FOR SKOLEBARN.

Om få uker fylles skolene igjen opp av skolebarn for et nytt skoleår. Heldigvis har de aller fleste barna i Ringsaker kommune en trygg skoleveg. Slik er det dessverre ikke for barna som hører til Kylstad skolekrets i Furnes. I flere tiår har FAU ved skolen og enkeltpersoner kjempet for bygging av en gang og sykkelsti fra skolen og langs Bjørgedalsvegen. Ja,skolebarna selv har engasjert seg på sin måte og har stått fram for en sikrere skoleveg.

På Dagsrevyen NRK fredag 8. mars fikk vi høre at årsrapporten for oljefondet eller Statens Pensjonsfond viser at fondet økte med 504 milliarder kroner i fjor.

Underkategorier

Postadresse

Postboks 6,
Sentrum,
0101 OSLO

Besøksadresse

Prinsens gt. 3 A
OSLO

e-post:

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Hjemmeside         
www.pensjonistpartiet.no

 

Kontakt leder:

Tone J. Coucheron

Besøksadresse    
Nordre Ifarnesveg 41

Postadresse       

Nordre Ifarnesveg 41
2428 Søre Osen

Telefon                 

924 16 772

E-post

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Facebook

Pensjonistpartiet

 

 

 

Facebook
Du finner link til vår nye
Facebookside nedenfor

 

 

Møter

Neste HS møte

31. august 2018

Kontoret i Oslo

 

Møteplan 2018-19


Landstyremøter

29.-30.September 2018

Rogaland PPs kontor
Stavanger

 

30.- 31. mars 2019

Oslo Airport Thon Hotell


Landsmøte

4.-5. mai 2019

Thon Oslo Airport Hotell

 

Facebook


Webansvarlig: Gjert-Are Valberg - Telefon: 994 12 095 - E-post: gjert-av@online.no