For bare noen få dager siden kunne administrerende direktør i Sykehuset Innlandet, Morten Lang-Ree stå fram og anbefale en framtidig sykehusstruktur for Innlandet med samling om et hovedsykehus ved Mjøsbrua.

Nok en gang maner FAU ved Kylstad skole til aksjon for trygg skoleveg for elever ved skolen.

Dette skjer i form av fakkeltog og appeller torsdag 1. desember.

Skjermbilde 2015 09 14 10.36.101. september var det i Ringsaker Blad et større oppslag om en mobilfri skole. Listetopp i Ringsaker Pensjonistparti Tom Synstad mener mobil ikke hører hjemme i skolen. Klikk på bildet for å lese om det i Ringsaker Blad.

- Etter oppslaget i RB har tilslutningen og støtte til dette vært stor, mange stiller seg helt bak dette. Ungdommene var ikke negative og det har ingen andre vært heller, sier Tom Synstad.

 

Valgdebatt tomHer kan du se debatten i sin helhet. 

Valgdebatten fra Teatersalen Ringsaker 

 

 

 

Ringsaker Pensjonistparti stiller om få dager til valg for andre gang i partiets historie.

Hvorfor så stemme på Pensjonistpartiet ?
Etter min oppfatning er det flere grunner til det.
Pensjonistpartiet har for å si det rett ut et «knakende» godt program og ikke minst flotte listekandidater til å fronte de ulike sakene i programmet.
Pensjonistpartiet er et parti for alle aldersgrupper.
Ja, er det ikke typisk at i år som for fire år siden blir flere og flere yngre personer overrasket over at
de havner på Pensjonistpartiet som første valg ved bruk av valgomat eller velgerhjelp.
Dessuten hevder partiet klare meninger om viktige saker i lokalpolitikken og våger å ta kampen opp og stå løpet ut. Skal bare nevne noen saker blant en rekke hvor Pensjonistpartiet har vært førende i debatten :

StandMoelvAugust

Lokallaget hadde i dag stand i Moelv under Innlandsmarkedet i fantastisk solskinn, god stemning og masse folk. På bildet over er gjengen som deltok på dagens valgstand for Ringsaker Pensjonistparti, fra venstre Tom Synstad, Anita U. Baksetersveen, Jan Ove Andersen, Erika Eriksen, Finn Løberg og Asbjørn Sletvold. I tillegg deltok Leif Arne Hagelund tidligere på dagen.

I teltet ble det servert kaffe, vafler med noe attåt og selvsagt den hyggelige praten. På bildet to av de som besøkte oss i dag. 

Alle partier som stiller liste ved årets kommunevalg holdt appell, listetopp Tom Synstad stod for Ringsaker PP sin. Denne kan du lese ved å klikke på les mer under.

Valgkampen i Ringsaker er nå for fullt i gang og Penjonistpartiet setter så absolutt preg på denne. Sist lørdag under Dalamart'n var partiet å finne på stand i Brumunddal sammen med de andre politiske partiene. Med sitt flunkende nye og flotte standtelt for anledningen, var det ikke vanskelig å få øye på partiets base i den store folkemengden. Herfra ble det delt ut valgkampmateriell og selvsagt kaffe med noe å bite i til de mange besøkende.
Det er tydelig at Pensjonistpartiets program har appell til mange velgere og i løpet av standen denne lørdagen og to tidligere stands har 25 nye medlemmer betalt medlemskontingent og meldt seg inn i partiet. En flott start på valgkampen.

Tom SynstadDette er et rent ideologisk politisk tema og et omstridt sådant. Mest mulig frivillighet er viktig for oss og det gjelder også i denne saken. Samtidig må dette med at folket skal kunne velge selv når de vil handle og at næringslivet skal kunne velge om de vil tilby varer og tjenester, settes opp mot ønsker og behov i samfunnet. Samfunnet i dag har ikke noe behov for mere søndagsåpent enn vi har i dag. Det er ei heller noe ønske fra befolkningen om det.

I Ringsaker er vi vel forsynte med det som kalles Brustadbuer, kanskje med unntak av Moelv, kjenner ikke til at det er det der. Næroset er vel alternativ for Modølene. Ikke alle kommuner har den situasjonen. Det er jo veldig mange kunder på disse butikkene på søndager så et eller annet behov er det nok. At man kan kjøpe blomster og lignende på søndager for å plante, er også noe det er behov for tydeligvis. Det er i grunn på søndager mange grønne fingre er i aktivitet. Butikker i denne kategorien er det "behov" for og gitt unntak for slik at de kan holde åpent.

En kvalitativ god eldreomsorg innbefatter en rekke faktorer. I Ringsaker har politikerne i stor grad vært opptatt av å avskaffe dobbeltrom ved sykehjem. Dette er selvsagt svært viktig som en del av en verdig eldreomsorg. På dette området har Pensjonistpartiet gått i bresjen. I vårt alternative budsjett for 2015 kom partiet med forslag om å avskaffe dobbeltrommene raskere enn det som lå i innstillingen fra Rådmannen sin side. Dette forslaget fikk ikke flertall.

For tre-fire uker siden var det store oppslag i media. Denne gangen var det et annet viktig tema i eldreomsorgen som var gjenstand for oppmerksomhet; underernæring blant eldre.

Ringsaker PP - fortsatt hundre prosent støttespiller for hovedsykehus.

Vi mener vi har fulgt med så godt vi kan i utviklingen i saken om et felles hovedsykehus for Innlandet og har kort fortalt registrert følgende som har skjedd den siste tiden; Styret i Helse Sør Øst løftet i et møte avholdt i juni måned Oslo Universitetssykehus og Sykehuset Telemark opp på samme plass som et hovedsykehus i Innlandet i sin prioriteringsliste. Etter dette har fremtredende politikere gått ut i media og tilkjennegitt sine synspunkter. Blant annet fikk junimøtet ordførerkandidat for Høyre, Knut Fangberget i Hamar til å steile og snu 180 grader rundt, fra å være en tilhenger av et felles hovedsykehus for Innlandet til å forlate dette konseptet og lete etter en annen løsning.

Klikk på bildene for å laste ned hele programmet i pdf format. Eller klikk på Les mer for å se programmet her.

          

Underkategorier

Postadresse

Postboks 6,
Sentrum,
0101 OSLO

Besøksadresse

Prinsens gt. 3 A
OSLO

e-post:

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Hjemmeside         
www.pensjonistpartiet.no

 

Kontakt leder:

Tone J. Coucheron

Besøksadresse    
Nordre Ifarnesveg 41

Postadresse       

Nordre Ifarnesveg 41
2428 Søre Osen

Telefon                 

924 16 772

E-post

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Facebook

Pensjonistpartiet

 

 

 

Facebook
Du finner link til vår nye
Facebookside nedenfor

 

 

Møter

Neste HS møte

31. august 2018

Kontoret i Oslo

 

Møteplan 2018-19


Landstyremøter

29.-30.September 2018

Rogaland PPs kontor
Stavanger

 

30.- 31. mars 2019

Oslo Airport Thon Hotell


Landsmøte

4.-5. mai 2019

Thon Oslo Airport Hotell

 

Facebook


Webansvarlig: Gjert-Are Valberg - Telefon: 994 12 095 - E-post: gjert-av@online.no