Den kjente værprofeten Svein Sparby har ikke stemt på 20 år, nå har han tatt velgerhjelpen i Østlendingen. Han havnet på to alternativer PP og Ap i Åsnes. Se videoen hvilket parti ønskekvisten hans mener har det beste programmet.
http://www.ostlendingen.no/tv/svein-sparby-tok-velgerhjelpen-men-det-var-onskekvisten-avgjorde-hvilket-parti-han-bor-stemme-pa-5-69-108640.html

Klikk på bildene for å laste ned hele programmet i pdf format. Eller klikk på Les mer for å se programmet her.

   ValgprogramAsnes2015     ValgprogramAsnes20158

Under kommunestyremøte 26. mai ble innsparinger i kommunebudsjettet diskutert. På sakslisten stod kutt og omstilling med bl.a. kutt av 40 årsverk. Åsnes Pensjonistparti mente at også politikrne måtte bidra i prosessen og Rune Sørlie fremmet forslag om at det kuttes i frikjøp av politikere til politisk arbeid. Forslaget ble vedtatt og du kan lese mere om det her.

-Også vi må bidra, sier Rune Sørlie

 


Pensjonistpartiet er et politisk parti for hele befolkningen. Vi vil bruke all vår kraft i arbeidet med å forbedre leve- og livsvilkårene for de som har minst og har det vanskeligst.

 

Økningen av skatter, avgifter, samt gebyrer og egenandeler for helsetjenester skjer langt raskere enn inntektsutviklingen for pensjonister, trygdede og funksjonshemmede. Disse utgiftene er i hovedsak større enn inntektsutviklingen for de samme gruppene, og fører til at mange blir etter i den alminnelige velstandsutvikling.


 

Som politiker får jeg mange tilbakemeldinger fra mennesker som får avslag på søknader om både TT- kort og HC- kort. Man fungerer gjerne som en slags "klagemur", og alle skal vite at det bare er hyggelig at de tar kontakt og særlig dersom man kan få være til hjelp.blattkort-200px

Respekt og verdighet til alle

Nå foreligger Handlingsprogrammet for Hedmark Pensjonistparti.Handlingsprogram Hedmark

Du kan laste ned ei PDF-fil ved  å klikke på lenken nedenfor.

 

Handlingsprogram_2013.pdf

 

 

 

Postadresse

Postboks 6,
Sentrum,
0101 OSLO

Besøksadresse

Prinsens gt. 3 A
OSLO

e-post:

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Hjemmeside         
www.pensjonistpartiet.no

 

Kontakt leder:

Besøksadresse    
Prinsensgt 46,

7011 Trondheim

Postadresse         
Prinsensgt 46,

7011 Trondheim

Telefon                 
482 54 481

E-post
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.           

 

 

Møter

Neste HS møte

Fredag 21. april 2017

Kontoret i Prinsensgt.3


Landstyremøte

oktober 2017

Thon Oslo Airport Hotell


Landsmøte

20.- 21. mai 2017
Thon Oslo Airport Hotell

 

Facebook


Postadresse: Prinsensgt 46, 7011 Trondheim - Telefon: 482 54 481 - E-post: per.walseth@live.no