Den kjente værprofeten Svein Sparby har ikke stemt på 20 år, nå har han tatt velgerhjelpen i Østlendingen. Han havnet på to alternativer PP og Ap i Åsnes. Se videoen hvilket parti ønskekvisten hans mener har det beste programmet.
http://www.ostlendingen.no/tv/svein-sparby-tok-velgerhjelpen-men-det-var-onskekvisten-avgjorde-hvilket-parti-han-bor-stemme-pa-5-69-108640.html

Klikk på bildene for å laste ned hele programmet i pdf format. Eller klikk på Les mer for å se programmet her.

   ValgprogramAsnes2015     ValgprogramAsnes20158

Under kommunestyremøte 26. mai ble innsparinger i kommunebudsjettet diskutert. På sakslisten stod kutt og omstilling med bl.a. kutt av 40 årsverk. Åsnes Pensjonistparti mente at også politikrne måtte bidra i prosessen og Rune Sørlie fremmet forslag om at det kuttes i frikjøp av politikere til politisk arbeid. Forslaget ble vedtatt og du kan lese mere om det her.

-Også vi må bidra, sier Rune Sørlie

 


Pensjonistpartiet er et politisk parti for hele befolkningen. Vi vil bruke all vår kraft i arbeidet med å forbedre leve- og livsvilkårene for de som har minst og har det vanskeligst.

 

Økningen av skatter, avgifter, samt gebyrer og egenandeler for helsetjenester skjer langt raskere enn inntektsutviklingen for pensjonister, trygdede og funksjonshemmede. Disse utgiftene er i hovedsak større enn inntektsutviklingen for de samme gruppene, og fører til at mange blir etter i den alminnelige velstandsutvikling.


 

Som politiker får jeg mange tilbakemeldinger fra mennesker som får avslag på søknader om både TT- kort og HC- kort. Man fungerer gjerne som en slags "klagemur", og alle skal vite at det bare er hyggelig at de tar kontakt og særlig dersom man kan få være til hjelp.blattkort-200px

Respekt og verdighet til alle

Nå foreligger Handlingsprogrammet for Hedmark Pensjonistparti.Handlingsprogram Hedmark

Du kan laste ned ei PDF-fil ved  å klikke på lenken nedenfor.

 

Handlingsprogram_2013.pdf

 

 

 

Postadresse

Postboks 6,
Sentrum,
0101 OSLO

Besøksadresse

Prinsens gt. 3 A
OSLO

e-post:

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Hjemmeside         
www.pensjonistpartiet.no

 

Kontakt leder:

Besøksadresse    
Gjermundnes 50,

4865 Åmli

Postadresse          

Gjermundnes 50,

4865 Åmli

Telefon                 

971 86 581

E-post

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.    

 

Facebook
Du finner link til vår nye
Facebookside nedenfor

 

 

Møter

Neste HS møte

19.november 2017

13. april 2018

Thon Oslo Airport Hotell


Landstyremøte

Ex. LS

mandag  20.11.17

 

14 april 2018

 

Thon Oslo Airport Hotell


Landsmøte

12-13 mai 2018

Thon Oslo Airport Hotell

 

Facebook


Webansvarlig: Gjert-Are Valberg - Telefon: 994 12 095 - E-post: gjert-av@online.no