Hedmark-KILDEN5.jpgNone.medium 1Takk for at du tar deg tid til å kikke litt på hjemmesidene våre. Det er hyggelig at folk stikker innom. Vi setter spesielt stor pris på å bli kjent med nye mennesker som vil vite mer om oss. Ønsker du å bli medlem i partiet så bare ta kontakt. Vi har lokallag i Hamar, Kongsvinger, Stange, Sør-Odal, Åmot, Ringsaker, Åsnes, Våler og Eidskog. Dersom du bor i en kommune hvor vi ennå ikke har lokallag, kan du likevel bli medlem hos oss. Kanskje du kan tenke deg å bli med på å danne et lokallag der du bor?

Det hender at vi blir møtt med ”je er itte pensjonist ennå” når vi spør folk om å tegne medlemskap. Du skal vite at Pensjonistpartiet favner mye videre enn bare de som er pensjonister. Vår fremste oppgave er å arbeide for trygge levekår og en verdig livssituasjon for eldre, trygdede, funksjonshemmede, barn og unge i landet vårt. Du kan sjøl erfare hva vi står for hvis du tar deg tid til å lese vårt prinsipp- og handlingsprogram. Dersom du følger med i politiske debatter, har du sikkert lagt merke til vårt engasjement innen områdene helse og omsorg, barn og ungdom, pensjons- og trygderettigheter, forsvar, politi og rettsvesen, utdanning og forskning samt miljø og forurensning, bare for å nevne noe.

Vi kan tilby deg et parti med et varmt hjerte som er opptatt av saker og ikke partipolitisk fortreffelighet.

Vil du bli medlem eller få tilsendt informasjon om oss, så ta kontakt! Kanskje du har lyst på en prat over en kopp kaffe? Vi gleder oss til å bli bedre kjent med deg!

Beste hilsen fra

Hedmark Pensjonistparti

Postadresse

Postboks 6,
Sentrum,
0101 OSLO

Besøksadresse

Prinsens gt. 3 A
OSLO

e-post:

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Hjemmeside         
www.pensjonistpartiet.no

 

Kontakt leder:

Tone J. Coucheron

Besøksadresse    
Nordre Ifarnesveg 41

Postadresse       

Nordre Ifarnesveg 41
2428 Søre Osen

Telefon                 

924 16 772

E-post

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Facebook

Pensjonistpartiet

 

 

 

Facebook
Du finner link til vår nye
Facebookside nedenfor

 

 

Møter

Neste HS møte

31. august 2018

Kontoret i Oslo

 

Møteplan 2018-19


Landstyremøter

29.-30.September 2018

Rogaland PPs kontor
Stavanger

 

30.- 31. mars 2019

Oslo Airport Thon Hotell


Landsmøte

4.-5. mai 2019

Thon Oslo Airport Hotell

 

Facebook


Webansvarlig: Gjert-Are Valberg - Telefon: 994 12 095 - E-post: gjert-av@online.no