Hedmark-KILDEN5.jpgNone.medium 1Takk for at du tar deg tid til å kikke litt på hjemmesidene våre. Det er hyggelig at folk stikker innom. Vi setter spesielt stor pris på å bli kjent med nye mennesker som vil vite mer om oss. Ønsker du å bli medlem i partiet så bare ta kontakt. Vi har lokallag i Hamar, Kongsvinger, Stange, Sør-Odal, Åmot, Ringsaker, Åsnes, Våler og Eidskog. Dersom du bor i en kommune hvor vi ennå ikke har lokallag, kan du likevel bli medlem hos oss. Kanskje du kan tenke deg å bli med på å danne et lokallag der du bor?

Det hender at vi blir møtt med ”je er itte pensjonist ennå” når vi spør folk om å tegne medlemskap. Du skal vite at Pensjonistpartiet favner mye videre enn bare de som er pensjonister. Vår fremste oppgave er å arbeide for trygge levekår og en verdig livssituasjon for eldre, trygdede, funksjonshemmede, barn og unge i landet vårt. Du kan sjøl erfare hva vi står for hvis du tar deg tid til å lese vårt prinsipp- og handlingsprogram. Dersom du følger med i politiske debatter, har du sikkert lagt merke til vårt engasjement innen områdene helse og omsorg, barn og ungdom, pensjons- og trygderettigheter, forsvar, politi og rettsvesen, utdanning og forskning samt miljø og forurensning, bare for å nevne noe.

Vi kan tilby deg et parti med et varmt hjerte som er opptatt av saker og ikke partipolitisk fortreffelighet.

Vil du bli medlem eller få tilsendt informasjon om oss, så ta kontakt! Kanskje du har lyst på en prat over en kopp kaffe? Vi gleder oss til å bli bedre kjent med deg!

Beste hilsen fra

Hedmark Pensjonistparti

Postadresse

Postboks 6,
Sentrum,
0101 OSLO

Besøksadresse

Prinsens gt. 3 A
OSLO

e-post:

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Hjemmeside         
www.pensjonistpartiet.no

 

Kontakt leder:

Besøksadresse    
Prinsensgt 46,

7011 Trondheim

Postadresse         
Prinsensgt 46,

7011 Trondheim

Telefon                 
482 54 481

E-post
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.           

 

 

Møter

Neste HS møte

Fredag 21. april 2017

Kontoret i Prinsensgt.3


Landstyremøte

oktober 2017

Thon Oslo Airport Hotell


Landsmøte

20.- 21. mai 2017
Thon Oslo Airport Hotell

 

Facebook


Postadresse: Prinsensgt 46, 7011 Trondheim - Telefon: 482 54 481 - E-post: per.walseth@live.no