Når jeg står på stand i Asker møter jeg ofte denne replikken fra frustrerte mennesker: Jeg skal ikke stemme denne gangen., politikerne holder ikke det de lover allikevel! Noen sier også: I år skal jeg stemme blankt Nei, alle partiene holder ikke alle løftene sine.

Som oftest når valget er over, er løftene til de eldre glemt omtales senere som målsetting.Nominasjonslistene fra andre politiske partier viser at seniorer over 60 år er utelatt fra listene med sikker plass til Stortinget. Er vi gått ut på dato? Faktisk er det godt over en million senior velgere som ikke blir representert på Stortinget. Det gir en skjev alderssammensetting og eldre med et langt yrkesliv blir utelatt, dette svekker demokratiet. Vi trenger representanter for Norges eldre på Stortinget! Det er disse som vet hvor skoen trykker og kan kjempe for de eldres sak. Både økonomisk og ikke minst innen helse og omsorg. Pensjonistpartiet arbeider derfor aktivt for å få bort de urettferdigheter som ble innført i skatte og pensjonsreformen. Vi gir oss aldri før vi får en juridisk rett til sykehjemsplass i egen kommune og at tannhelsetjenesten inkluderes som en del av vårt ordinere helsetilbud.

For drøyt 8 år siden følte jeg meg selv partiløs. Men jeg fant et parti som favner alle, helt fra vugge til grav! Som har stor omsorg for barn og unge, for midtlivsgenerasjonen, for de syke, funksjonshemmede og ikke minst for de eldre. Dette partiet har siden fått min stemme!                                                                                                                    

Stem ikke blankt ved årets Stortingsvalg! Gi Pensjonistpartiet din stemme!

Kjell Sandanger

Leder i Asker Pensjonistparti

Nestleder i Akershus PP

3.kandidat til Stortingslisten

Postadresse

v/Liv Remman
Jærveien 249,
Postboks 3036,

4392 SANDNES

Besøksadresse

Bergelandsgata 39 B,

4012 STAVANGER

e-post:

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Hjemmeside         
www.pensjonistpartiet.no

 

Kontakt leder:

Tone J. Coucheron

Besøksadresse
    

Snekkerstuvegen10,
2316 Hamar

Postadresse       

Snekkerstuvegen10,
2316 Hamar

Telefon                 

924 16 772

E-post

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Facebook

Pensjonistpartiet

 

 

 

Facebook
Du finner link til vår nye
Facebookside nedenfor

 

 

Møter

Neste HS møte

26.-27: februar 2019
Kongsvinger

 

Møteplan 2018-19


Landstyremøter

30.- 31. mars 2019

Oslo Airport Thon Hotell


Landsmøte

4.-5. mai 2019

Thon Oslo Airport Hotell

 

Facebook


Webansvarlig: Gjert-Are Valberg - Telefon: 994 12 095 - E-post: gjert-av@online.no