Vi går mot et riksvalg til høsten, da er det viktig at Pensjonistpartiet får økt oppslutning i dette valg. Vi er ikke et nisje-parti, men som vårt program viser et helhetlig parti. Vi konstaterer at i nominasjonslistene hos de andre partier, kommer eldre friske samfunnsbevisste personer ikke inn på sikker plass. De eldre blir totalt ignorert.

Det vil si at vi ikke får pensjonister med sin livserfaring og et langt og yrkesaktiv liv inn på Stortinget. Det er her en setter spørsmålstegn om de andre partier mener at pensjonistene er «verneverdig» da i negativ forstand. Hvem skal ivareta våre interesser som eldreomsorg og økonomisk sikkerhet for pensjonistene? Vi som har bygget opp landet blir ikke hørt. Pensjonistpartiet finner seg ikke i at vi skal bli holdt utenfor Stortinget, hvor viktige saker for eldre blir avgjort Heldigvis har vi vårt eget parti som kan ivareta våre interesser. Samler vi oss om Pensjonistpartiet er vi en maktfaktor i samfunnet, det er snart 800 000 pensjonister og 300 000 utføretrygdede uten politisk innflytelse.

Vår erfaring fra kommunestyret viser at det er svært viktig med erfarne eldre personer som vet hvor» skoen trykker»

En stemme til pensjonistpartiet er ingen bortkastet stemme, det gir oss også økonomisk gevinst på kr 80,- pr stemme. Vi oppfordrer til at våre medlemmer får venner og bekjente til å stemme på vårt parti. Vår målsetting er å styrke organisasjonen ved å ansette en heltidsansatt person på vårt hovedkontor. Vi bygger oss opp som parti også mot de kommende valg.

Vi går inn i en hektisk valgperiode i august måned, og er det noen som ønsker og bidra med å hjelpe til å legge valgbrosjyrer i postkasser etc. så er vi svært takknemlig for det. Ta kontakt med Kjell Sandanger tlf.66 84 64 25/91 57 18 13.

e-mail. Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Vi ønsker alle pensjonister og utføretrygdede et godt valg!

Mvh

Styret i Asker Pensjonistparti.

Postadresse

v/Liv Remman
Jærveien 249,
Postboks 3036,

4392 SANDNES

Besøksadresse

Bergelandsgata 39 B,

4012 STAVANGER

e-post:

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Hjemmeside         
www.pensjonistpartiet.no

 

Kontakt leder:

Tone J. Coucheron

Besøksadresse
    

Snekkerstuvegen10,
2316 Hamar

Postadresse       

Snekkerstuvegen10,
2316 Hamar

Telefon                 

924 16 772

E-post

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Facebook

Pensjonistpartiet

 

 

 

Facebook
Du finner link til vår nye
Facebookside nedenfor

 

 

Møter

Neste HS møte

26.-27: februar 2019
Kongsvinger

 

Møteplan 2018-19


Landstyremøter

30.- 31. mars 2019

Oslo Airport Thon Hotell


Landsmøte

4.-5. mai 2019

Thon Oslo Airport Hotell

 

Facebook


Webansvarlig: Gjert-Are Valberg - Telefon: 994 12 095 - E-post: gjert-av@online.no