Asker Rådhus

Les om hvordan Pensjonistpartiet i Asker vil prioritere i kommende 4-års periode:

Valgprogram 2015

Pensjonistpartiet har utarbeidet nytt og omfattende program for 2017-2019
klikk på lenken nedenfor for å se hvilke kjernesaker vi satser på i valgkampen og i årene som kommer.

Kjernesakene

 

Valgkampen med sikte på å få inn en eller flere på Stortinget fra Akershus er igang.
Dette er første infobrev fra fylket:

Klikk på lenken nedenfor for å lese hele infobrevet:
Infobrev/sommerbrev fra Akershus Pensjonistparti

Pensjonistpartiet i Asker har fulgt med i debatten om bro kontra ny tunell og vi er kommet til at bro vil på lang sikt være det beste. Vi håper at det kommer et nei fra EU, og hvis ikke vil det fortsatt være forbundet med livsfare så lenge store kjøretøyer får lov til å kjøre gjennom tunellene.
Dette vil først og fremst ramme eldre mennesker og handikappede som har problemer med raskt å kunne redde seg ut av en røykfylt tunell.

Hvis det velges tunnel nr. 2 vil forbindelsen være klar om ca. 4 år. Velges bru, vil forbindelsen være klar først om 20 - 23 år.
Hva gjør man i mellomtiden?. Går vi inn for å stenge tunnellen for kjøretøy over 3,5 tonn. med påfølgende ramaskrik fra Oslo?

Partiet går inn for bru-alternativet. Man skal da være klar over dagens virkelige situasjon.

Det er ikke vedtatt hvor broen skal gå. Et alternativ er over den søndre delen av Håøya. Det er ikke ervervet land på noen av landsidene. Det er ikke foretatt grunnundersøkelser for hvor traseen på land bør ligge eller hensyn til fredningsbestemmelser, spesielt verneverdige friluftsområder. Asker Pensjonistparti har en klar oppfatning av hvor veien bør legges gjennom Røyken og inn i Hurum, men er klar over at dette blir en dyr og vanskelig sak å¨få gjennomført. Det vil ga tid.

Likevel konkluderer lokallaget med at bru er det eneste alternativet når vi ser 30 - 50 frem i tid med en optimale utbygging av nye Asker og med sirkelbane for tog over Oslofjorden.

Stortinget skal fatte avgjørelse den 19. juni. Lar det seg gjøre? Uansett - det blir spennde og ikke minst å lese alle påfølgende innlegg i avisene.

Asker Lokallag av Pensjonistpartiet

Røyken og Hurum avis fokuserer på sikkerheten ved kjøring gjennom tunnelene under Oslofjorden.

Han har så rett og ikke minst ved tanke på alle de eldre som også kjører bil, men kanskje ikke er så lett til beins om det skulle bli en stopp på grunn av brann i bil i tunnelen eller av andre årsaker.

https://www.rha.no/leder/debatt/meninger/hva-gjor-stortinget-na/o/5-70-60443

LØNNSLIPPEN TIL PENSJONISTENE

Mange pensjonister finner glede i og har tid til å studere avregningen hver måned fra NAV.  De ønsker å se brutto beløp, forskuddstrekket og hva de faktisk får utbetalt netto hver måned.

Pensjonistpartiet mener dette bør være en selvfølge.  Det er noe å se frem til og du bruker hodet.  Det er mer enn det - det er en demokratisk rett og kan ikke bli fratatt uten ved lov.

NAV påstår at dette blir for dyrt for Staten.  Det må være tilstrekkelig for de eldre å bruke det digitale tilbudet.

Pensjonistpartiet er med i protestbølgen for å få tilbake pensjonistslippen i postkassen for de som ønsker det!!!

KEC

De rødgrønne får penger!!!

LO-sekretariatet har foreslått å gi 10 mill. kroner til Arbeiderpartiet, 2 mill. kroner til SV og 1 mill. kroner til Senterpartiet som støtte i valgkampen.  Gjett hva som blir vedtatt med akklamasjon på pågående LO-kongress.  Men så hevdes det jo at disse partiene er med på å styrke fellesskapet i Norge.

Det må være tillatt at Pensjonistpartiet også i mange år har hevdet at partiet med sin politikk er med på å styrke fellesskapet, men med spesiell vekt på interessene for de eldre og for uføretrygdede.  Det er lenge siden de var med i dette påståtte felleskapet.

Godt Valg.

En - kanskje noe eldre dame - savner en sittebenk mot Semsvannet på strekningen fra parkeringsplassen i Holtsmarks vei og til broen der elven fosser ut.  Vi i Pensjonistpartiet er 100 % enige - dette er ikke første gang.

For de som ikke kan være med 100% av tiltakene som Asker Turlag setter igang med, er nettopp dette med sittebenker i nærmiljøet viktig.  Sett gjerne et merke på benken med tegn "for handicapede".  Vi må bare sørge for at tilbudet om å være aktiv i utemiljøet ikke blir begrenset..
Så, kjære Asker Kommune vi venter på benker mot vakre Semsvannet.

NAV har besluttet å IKKE sende utbetalingsmeldinger og skattekort på papir lenger!

Dette får mange eldre til å fortvile. Det er gråt, angst, depresjon og sinne. Mange vil ikke lenger leve.
Svært mange har ikke PC, nettbrett eller smarttelefon og får derfor ikke tilgang til nødvendig informasjon de er avhengig av.

Tenk at flertallet i Stortinget også godkjenner dette overgrepet mot eldre mennensker i Norge! Snakk om "verdighetsgaranti"
Kjære Hareide! Du er mer opptatt av å importere flere muslimer til Norge til en langt høyere kostnad enn det koster å sende på papir til eldre mennesker i Norge og sørge for at din såkalte "verdighetsgaranti" blir oppfylt.

Arbeiderpartiet, Høyre, SV, Venstre, KRF, FRP og alle de andre er med på dette! Det er KUN ett parti som IKKE vil godkjenne en slik omlegging og det er Pensjonistpartiet!

Så derfor, alle som er opptatt av eldres velferd og verdighet, stem Pensjonistpartiet ved høstens stortingsvalg.

Postadresse

Postboks 6,
Sentrum,
0101 OSLO

Besøksadresse

Prinsens gt. 3 A
OSLO

e-post:

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Hjemmeside         
www.pensjonistpartiet.no

 

Kontakt leder:

Besøksadresse    
Gjermundnes 50,

4865 Åmli

Postadresse          

Gjermundnes 50,

4865 Åmli

Telefon                 

971 86 581

E-post

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.    

 

 

Møter

Neste HS møte

21. september 2017 

Thon Oslo Airport Hotell


Landstyremøte

22-23 september 2017

14-15 april 2018

Thon Oslo Airport Hotell


Landsmøte

12-13 mai 2018

Thon Oslo Airport Hotell

 

Facebook


Webansvarlig: Gjert-Are Valberg - Telefon: 994 12 095 - E-post: gjert-av@online.no