Asker Rådhus

Les om hvordan Pensjonistpartiet i Asker vil prioritere i kommende 4-års periode:

Valgprogram 2015

Røyken og Hurum avis fokuserer på sikkerheten ved kjøring gjennom tunnelene under Oslofjorden.

Han har så rett og ikke minst ved tanke på alle de eldre som også kjører bil, men kanskje ikke er så lett til beins om det skulle bli en stopp på grunn av brann i bil i tunnelen eller av andre årsaker.

https://www.rha.no/leder/debatt/meninger/hva-gjor-stortinget-na/o/5-70-60443

LØNNSLIPPEN TIL PENSJONISTENE

Mange pensjonister finner glede i og har tid til å studere avregningen hver måned fra NAV.  De ønsker å se brutto beløp, forskuddstrekket og hva de faktisk får utbetalt netto hver måned.

Pensjonistpartiet mener dette bør være en selvfølge.  Det er noe å se frem til og du bruker hodet.  Det er mer enn det - det er en demokratisk rett og kan ikke bli fratatt uten ved lov.

NAV påstår at dette blir for dyrt for Staten.  Det må være tilstrekkelig for de eldre å bruke det digitale tilbudet.

Pensjonistpartiet er med i protestbølgen for å få tilbake pensjonistslippen i postkassen for de som ønsker det!!!

KEC

De rødgrønne får penger!!!

LO-sekretariatet har foreslått å gi 10 mill. kroner til Arbeiderpartiet, 2 mill. kroner til SV og 1 mill. kroner til Senterpartiet som støtte i valgkampen.  Gjett hva som blir vedtatt med akklamasjon på pågående LO-kongress.  Men så hevdes det jo at disse partiene er med på å styrke fellesskapet i Norge.

Det må være tillatt at Pensjonistpartiet også i mange år har hevdet at partiet med sin politikk er med på å styrke fellesskapet, men med spesiell vekt på interessene for de eldre og for uføretrygdede.  Det er lenge siden de var med i dette påståtte felleskapet.

Godt Valg.

En - kanskje noe eldre dame - savner en sittebenk mot Semsvannet på strekningen fra parkeringsplassen i Holtsmarks vei og til broen der elven fosser ut.  Vi i Pensjonistpartiet er 100 % enige - dette er ikke første gang.

For de som ikke kan være med 100% av tiltakene som Asker Turlag setter igang med, er nettopp dette med sittebenker i nærmiljøet viktig.  Sett gjerne et merke på benken med tegn "for handicapede".  Vi må bare sørge for at tilbudet om å være aktiv i utemiljøet ikke blir begrenset..
Så, kjære Asker Kommune vi venter på benker mot vakre Semsvannet.

NAV har besluttet å IKKE sende utbetalingsmeldinger og skattekort på papir lenger!

Dette får mange eldre til å fortvile. Det er gråt, angst, depresjon og sinne. Mange vil ikke lenger leve.
Svært mange har ikke PC, nettbrett eller smarttelefon og får derfor ikke tilgang til nødvendig informasjon de er avhengig av.

Tenk at flertallet i Stortinget også godkjenner dette overgrepet mot eldre mennensker i Norge! Snakk om "verdighetsgaranti"
Kjære Hareide! Du er mer opptatt av å importere flere muslimer til Norge til en langt høyere kostnad enn det koster å sende på papir til eldre mennesker i Norge og sørge for at din såkalte "verdighetsgaranti" blir oppfylt.

Arbeiderpartiet, Høyre, SV, Venstre, KRF, FRP og alle de andre er med på dette! Det er KUN ett parti som IKKE vil godkjenne en slik omlegging og det er Pensjonistpartiet!

Så derfor, alle som er opptatt av eldres velferd og verdighet, stem Pensjonistpartiet ved høstens stortingsvalg.

                                  PROTOKOLL

FRA ÅRSMØTE I ASKER PENSJONISTPARTI

MANDAG 23. JAN. 2017, KL. 15.00 – 18.00

I nyttårstalen tok statsministeren opp et eksempel om underernærte eldre på institusjon som hadde fått endret livskvalitet ved at middagsmaten ble servert et par-tre timer senere enn det som hadde vært vanlig. På denne måten kunne de gå sultne
til bords og ha lyst på mat, og trivselen øktebetraktelig mens medisinbruken sank. Kort sagt: En triveligere og sunnere hverdag.

Les leders julehilsen her

 

Postadresse

Postboks 6,
Sentrum,
0101 OSLO

Besøksadresse

Prinsens gt. 3 A
OSLO

e-post:

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Hjemmeside         
www.pensjonistpartiet.no

 

Kontakt leder:

Besøksadresse    
Prinsensgt 46,

7011 Trondheim

Postadresse         
Prinsensgt 46,

7011 Trondheim

Telefon                 
482 54 481

E-post
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.           

 

 

Møter

Neste HS møte

Fredag 21. april 2017

Kontoret i Prinsensgt.3


Landstyremøte

oktober 2017

Thon Oslo Airport Hotell


Landsmøte

20.- 21. mai 2017
Thon Oslo Airport Hotell

 

Facebook


Postadresse: Prinsensgt 46, 7011 Trondheim - Telefon: 482 54 481 - E-post: per.walseth@live.no