Asker Rådhus

Les om hvordan Pensjonistpartiet i Asker vil prioritere i kommende 4-års periode:

Valgprogram 2015

                                  PROTOKOLL

FRA ÅRSMØTE I ASKER PENSJONISTPARTI

MANDAG 23. JAN. 2017, KL. 15.00 – 18.00

I nyttårstalen tok statsministeren opp et eksempel om underernærte eldre på institusjon som hadde fått endret livskvalitet ved at middagsmaten ble servert et par-tre timer senere enn det som hadde vært vanlig. På denne måten kunne de gå sultne
til bords og ha lyst på mat, og trivselen øktebetraktelig mens medisinbruken sank. Kort sagt: En triveligere og sunnere hverdag.

Les leders julehilsen her

 

Nyhetsbrev160916-styreinfo_1-16.pdf

AKERSHUS PENSJONISTPARTI MED STERKT INNSLAG FRA ASKER OG
BÆRUM

Pensjonistpartiet i Bærum ble ved siste valg det største lokalparti i Akershus Pensjonistparti. Dette gjenspeiler seg nå i styresammensetningen av fylkesstyret, forteller B. Christian Jenssen etter at årsmøtet er avviklet.
Selv ble han valgt til politisk nestleder, Petter Brandt ble styremedlem og Erik Kotte-Eriksen går inn som fast møtende vararepresentant.
Fra Asker er styret forsterket med lederen av Pensjonistpartiet i Asker, Frank Jøsendal, som styremedlem og Sigmund Nylund som kasserer+web.
Når fylkesstyret samles, kommer faktisk halvparten fra Asker og Bærum.

Største og viktigste sak er å få valgt inn minst én representant på Stortinget i 2017. Her ligger strategien klar. Nå skal den settes ut i livet, og vi har ikke mer enn tiden og veien, sier en engasjert politisk nestleder. Leser man dokumentene som er kommet etter årsmøtet, finner man mange kjente og mer generelle saker som det skal arbeides med.

Men det er én enkeltsak som opptar pensjonister flest: Pensjonsranet. Hvordan kan Stortinget uten blussel tillate seg å redusere vår
pensjonsutvikling i forhold til resten av befolkningen med 0,75 prosentpoeng hvert år. Landets mer enn 800.000 alderpensjonister får i år redusert sin kjøpekraft!
Dette skal vi sørge for blir en brennhet potet under valget om 2 år, og mange av de 800.000 vil forhåpentlig følge oss, sier B. Christian Jenssen.
Litt spesielt får en si det er at de har satt ned et hurtigarbeidende utvalg til å vurdere om partiet bør skifte navn. Utvalget ledes av Johan Bjørn Pettersen fra Asker.

Årsmøteprotokoll 2016  ARSMØTE_-_PROTOKOLL_ASKER_PP_28_jan._2016.pdf

Opptakten til neste høsts stortingsvalg viser at de små partiene rundt sperregrensen kjemper iherdig for ny representasjon og makt. Høyrekameratene Krf og V truer med å forlate samarbeidsskuta og åle seg inn under AP-rød sfære dersom de ikke får det som de vil, og MDG hopper litt fram og tilbake og spår jordas begravelse om ikke de får det som de vil.

Pensjonistpartiet i Akershus vil "omsorg". Omsorg for de som har minst og som trenger det mest. Unge som gamle. Vi ser at barn og unge misbrukes og mishandles og ønsker makt slik at vi kan få gjort noe med det. Vi ser feilprioriteringer innenfor sykehus- og helsepolitikk og ønsker makt for å bidra til bedring. Prioritere annerledes i rusomsorgen. Osv-osv-osv.

Men mer enn noe annet ønsker vi å bedre livskvaliteten for de som lever sine siste dager, uker og år her på jorda i ufattelig elendighet og ensomhet. De som elsker livet, men lever i smerte og mismot.

Vedlagte historie fra en av våre akershuskommuner, viser en side av omsorgslivet som man bare tror hvis man erfarer det. Dessverre er det altfor mange slike historier i omløp akkurat nå.

Les historien om "Grethe" (klikk)

Ekstraordinært årsmøte 2015

Ekstraordinært årsmøte i Pensjonistpartiet i Asker finner sted mandag 26. oktober 20.15 kl. 1800. Møtet skal være på Holmen Seniorsenter. (Inngang fra parkering øvre plan)

På grunn av servering ber vi om påmelding.

Saker som ønskes behandlet på årsmøtet må sendes inn senest 3 uker i forveien til styret.

Møtet blir i to deler:

Første del er ekstraordinært årsmøte - Vår mangeårige leder Kjell Sandanger går nå av pga sykdom, og ny leder i Asker Pensjonistparti skal velges. Det skal også velges inn 3 nye styremedlemmer, 3 vara og 2 medlemmer til valgkomiteen.

Andre del er medlemsmøte. Vi får besøk av kommuneoverlegen i Asker, Meera Grepp, som vil holde et interessant foredrag om medisinbruk og alkoholbruk blant eldre.

I pausen mellom årsmøte og medlemsmøte blir det servering av smørbrød og kringle.

Styret ønsker alle medlemmer hjertelig velkommen til ekstraordinært årsmøte og medlemsmøte i Pensjonistpartiet i Asker.

Vi takker for god valgdeltagelse i årets kommunevalg og for all støtte i vårt politiske arbeid. Flere medlemmer er ønskelig og det oppfordres til å ta kontakt.

Eventuelle spørsmål om årsmøte og/eller medlemsmøte kan rettes til Mildrid Unhjem Johansen, tlf. 99498383 eller e-mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Med vennlig hilsen

Pensjonistpartiet i Asker

Postadresse

Postboks 6,
Sentrum,
0101 OSLO

Besøksadresse

Prinsens gt. 3 A
OSLO

e-post:

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Hjemmeside         
www.pensjonistpartiet.no

 

Kontakt leder:

Besøksadresse    
Prinsensgt 46,

7011 Trondheim

Postadresse         
Prinsensgt 46,

7011 Trondheim

Telefon                 
482 54 481

E-post
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.           

 

 

Møter

Neste HS møte

Fredag 21. april 2017

Kontoret i Prinsensgt.3


Landstyremøte

oktober 2017

Thon Oslo Airport Hotell


Landsmøte

20.- 21. mai 2017
Thon Oslo Airport Hotell

 

Facebook


Postadresse: Prinsensgt 46, 7011 Trondheim - Telefon: 482 54 481 - E-post: per.walseth@live.no