kulturskolen jpgKulturskolen skal flyttes fra dagens lokaler i Kongens gate og inn i det nye kulturkvartalet på Silokaia. Mellom Kilden og den planlagte Kunstsiloen kommer Kristiansands nye kulturskole. «Den skal bli Norges beste». Selve bygge kostnaden er beregnet til henholdsvis 282 eller 344 millioner, på toppen kommer 40–50 millioner kroner i tomtekostnader, prisstigning, brukerutstyr og kunstnerisk utsmykning. Det har hastet å få vedtatt kulturskolen innen sommeren for å kunne samkjøre dette byggeprosjektet med Kunstsiloen. Prosjekteringen skjer til høsten, og det er antatt at man sparer mellom 28 og 42 millioner kroner på samkjøring.

bompenger 2    Nasjonal Transportplan (NTP) legges det opp til at de ni største byene i Norge skal inngå en Byvekstavtale. Avtalen i Kristiansandregionen er en helhetlig plan for transport i byområdene og omfatter vei, kollektiv og sykkel og gange. Det er etablert et samarbeid mellom Statens Vegvesen, Kristiansand kommune, Vest-Agder fylkeskommune og ATP.  Tidligere ble byvekstavtalen omtalt som bymiljøavtalen. Kristiansandsregionen har avtale om belønningsmidler fra staten fram til og med 2019. Staten bidrar med 120 mill. kr. i 2017, og 90 millioner kr. årlig i 2018 og i 2019. Betingelsene fra staten er nullvekst i personbiltrafikken målt i bomstasjonene i perioden 2017–2019 med sammenliknings år 2016.

Pp ny logo skalert                      Vår visjon.

      Vi har tro på menneskets skaperevne, krativitet og ansvarsfølese. Mennesker som gis frihet er best i stand til å ta ansvar for for seg selv, sine medmennesker og livsgrunnalget til våre etterkommere.Kristiansand Pensjonistpartiet vil gi frihet til alle våre borgere i samfunnet vårt.

Pensjonistparti  vil jobbe for at innbyggerne i fylket får gode økonomiske vilkår , trygg oppvekst, et tilfredsstillende og godt utbygd helsetilbud og frihet til selv å kunne velge hva slags tilbud som passer best for en selv og sine nærmeste. Kristiansand Pensjonistparti vil at den økende fattigdommen i Norge til livs. 

Våre hovedsaker.                     

Postadresse

v/Liv Remman
Jærveien 249,
Postboks 3036,

4392 SANDNES

Besøksadresse

Bergelandsgata 39 B,

4012 STAVANGER

e-post:

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Hjemmeside         
www.pensjonistpartiet.no

 

Kontakt leder:

Tone J. Coucheron

Besøksadresse
    

Snekkerstuvegen10,
2316 Hamar

Postadresse       

Snekkerstuvegen10,
2316 Hamar

Telefon                 

924 16 772

E-post

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Facebook

Pensjonistpartiet

 

 

 

Facebook
Du finner link til vår nye
Facebookside nedenfor

 

 

Møter

Neste HS møte

 ??

 

Møteplan 2018-19


Landstyremøter

Oktober 2019
 

  


Landsmøte

Mai 2020

 

 

Facebook


Webansvarlig: Gjert-Are Valberg - Telefon: 994 12 095 - E-post: gjert-av@online.no