Kontaktperson  2014: Christian Jensen

                              Tlf: 41844331

                              epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Årsmøtet ble avholdt 20.01.2014.

Åpnet ved minneord og ett minutts stillhet for Trond Gilja som har gått bort.

Markerer et vendepunkt da foregående leder Petter Kjølleberg trekker seg som leder. Han har sittet i dette ombudet siden Farsund PP ble startet.

Farsund skal nå som før drive et aktivt, målrettet og bevisst valgarbeid. Regnskap og øvrige årsmøtesaker ble godkjent.

 

 

  Kutt bobil avgiften til halvparten.

Her tidlig i sommer/vår stor turistsjefen fram og fortalte om store vyer for turismen i Farsund kommunen.Inntektene skulle bli formidable 800.000,00. Fantastisk flotte tall.Hvordan har det så gått med resultater i forhold til prognoser??Totalen kjenner ikke jeg til, men ut fra det jeg har observert fra min godstol (kjempeutsikt ned i Strånna/Borshavn. Også det jeg har fått kjennskap til gjennom andre velinformerte kilder, så synes målet å være langt unna. (Kanskje turistsjefen kunne  opplyst oss om det??)Samme informant kunne opplyse meg om at det i månedene juni, juli og august hadde vært under halvparten, 49,53 %, så mange bobiler i år, som samme tid i fjor,nemlig 368 mot 743 (i fjor). Dersom alle bilene har betalt for seg (enkelte kan ha kjørt før kontrollen kommer), så har inntektene fra bobileriBorshavn ”skrumpet” inn til kr. 73.600,-.( 368 x 200 kr. ) Det er i mine tall ikke tatt hensyn til båtanløp, men det utgjør et beskjedent antall i Borshavn. Da må der ligge store inntekter andre steder???Dette er bare ”parkeringsavgift”. Hva med det andre som følger med -  kiosk og butikk?? 375 færre biler tilsvarer ca. 750 gjestedøgn. Det er Mye det!! ”Sommerinntekt” som gjør at virksomhetene har noe å ”flyte” på i ”tørre” vintermåneder har blitt borte – Jeg vet ikke hva en skal kalle slikt for??Før avgiften blei innført, var det i mai 2013 hele 228 bobiler, mot 132 i 2012. En flott stigning, noe som kunne bære preg av og løfte om,  at ”turistarbeidet” hadde båret frukter. Så forsvinner det alt som ”dogg for solen” Så brått og brutalt forsvinner alt. Trist – Nitrist for en kommune som vil markedsføre seg som en ”turistkommune”!!Så ordfører, jeg er djupt uenig med deg i at dette bør fortsette (ref.FA.). For å si det, som det heter i leken: ”Jeg tror, jeg vet, jeg er forvisset om, at ----” det vil være lurt å snu: Kutt i alle fall ned til halve beløpet, 100 kr.

Petter Kjølleberg.  

Leder Farsund Pensjonistparti.

4.kand. på Stortingslista.

 

 

 

Velkommen til Farsund (Foto:flickrcc.net)

farsund 5 flickrcc net

Postadresse

v/Liv Remman
Jærveien 249,
Postboks 3036,

4392 SANDNES

Besøksadresse

Bergelandsgata 39 B,

4012 STAVANGER

e-post:

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Hjemmeside         
www.pensjonistpartiet.no

 

Kontakt leder:

Tone J. Coucheron

Besøksadresse
    

Snekkerstuvegen10,
2316 Hamar

Postadresse       

Snekkerstuvegen10,
2316 Hamar

Telefon                 

924 16 772

E-post

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Facebook

Pensjonistpartiet

 

 

 

Facebook
Du finner link til vår nye
Facebookside nedenfor

 

 

Møter

Neste HS møte

 ??

 

Møteplan 2018-19


Landstyremøter

Oktober 2019
 

  


Landsmøte

Mai 2020

 

 

Facebook


Webansvarlig: Gjert-Are Valberg - Telefon: 994 12 095 - E-post: gjert-av@online.no