Aktiviteter

Sjekk ut aktivitetskalenderen vår for å få en oversikt over alle våre arrangement!

DIN MENING TELLER IKKE!

DIN MENING TELLER IKKE!

Bergenserne blir som ventet ikke hørt i saken om ytre bomring. Inntektene er viktig for bystyret naturligvis, men da må de gjerne endre på prioriteringene sine. Hvor mange ville ha By-bane til Fyllingsdalen? Hvor mange ønsker by-bane til Åsane? Er du som bor i en av disse bydelene blitt spurt om din mening?

Les mer
Gratulere med dagen

Gratulere med dagen

Gratulerer med dagen alle sammen😊 Den 6. mai 1985 ble Pensjonistpartiet registrert i Brønnøysundregisteret. Det første Landsmøte ble avholdt 26.-27. april 1985, og da ble partiet stiftet.

Les mer
Tanker rundt selvangivelsen for 2019

Tanker rundt selvangivelsen for 2019

Hvordan regner din kommune ut eiendomsskatten? Det nye mange steder er å bruke likningsverdien og dette viser at man må ha øynene oppe! "Når Malvik kommune skal bruke min nye formuesverdi som ble 1 365 000,- (som er regnet ut fra megler taksten på kr. 4 550 000,- av Skatteetaten), får de en boligverdi på kr. 5 460 000,- Noe som blir nesten 1 million over Megler taksten på min bolig".

Les mer
Vi må holde ut, vi kommer i mål!

Vi må holde ut, vi kommer i mål!

Vi sender mange tanker til alle de som nå sitter alene og ikke får besøk av familie og venner pga den smittefaren det ville innebære. Det er tøffe dager for mange, så husk å ta en ekstra telefon til alle de som sitter alene. Ensomhet kan gå på helsa løs, og der kan vi alle bidra med en hyggelig samtale

Les mer
Økt bemanning på syke og pleiehjem.

Økt bemanning på syke og pleiehjem.

Det har gjennom lang tid vært for liten bemanning på pleie og sykehjem i kommunen. Hjemmehjelptjenesten sliter også. De har en hektisk hverdag, og mange føler at de ikke får utført en god nok jobb.

Les mer