• Glem ditt gamle parti. De har glemt deg! Stem Pensjonistpartiet
  • Vi er garantisten for Helse, Velferd og Omsorg! Et løfte gitt – er et løfte holdt!
  • Din stemme er viktig. Om 1 av 3 pensjonister stemte Pensjonistpartiet, ville vi hatt 40 stortingsrepresentanter!
  • Med mange stortingsrepresentanter hadde det gått en måned og pensjonisters berettigede krav hadde blitt innfridd.
  • Kostnader til samferdselsutbygging er investering i landets framtidige vekstkraft!
  • Vi tar eldre og unge på alvor – ungdomlig pågangsmot og eldres erfaring er en god match

invandrer2I Danmark foregår det nå en het innvandringsdebatt. Ferske tall viser at en større andel innvandrere enn etniske dansker går på trygd. Den aktuelle statistikken viser at det danske trygdesystemet er overfylt av personer med flyktning- og innvandrerbakgrunn.En rapport fra det danske arbeidsdepartementet viser at det blant samtlige ektepar hvor begge går på trygd, utgjorde 84 prosent personer av ikke-vestlig opprinnelse i 2015.

invadrerTil sammenligning utgjør personer med ikke-vestlig opprinnelse kun åtte prosent av Danmarks befolkning i aldersgruppen 16-66 år.  En imam i en moské i Odense sa til et dansk par, da han uten å vite det ble filmet med skjult kamera.- Man skal ikke fortelle dem at man eier noe. Gjør man det, er det et problem. Dette ble sagt under Dansk TV2s dokumentarserie «Moskeerne bag sløret» Uten tvil har dette skapt enorm debatt i nabolandet vårt. Blant uttalelser som ryster danskene er imamer som uttaler at muslimer er i ferd med å «erobre» Europa og at det er riktig å steine kvinner som er utro. En del av debatten dreier seg nå om muslimske parallellsamfunn som utvikles fordi de ikke ønsker å bli en del av det danske samfunnet. Ifølge beregninger fra den borgerlige tankesmien Cepos har personer med ikke-vestligbakgrunn en gjennomsnittlig negativ effekt på de offentlige finanser på elleve milliarder kroner i året. Årsaken til regningen ifølge Cepos være at denne gruppen er mindre delaktige i arbeidslivet enn resten av befolkningen. ceposDanskene sliter og svenskene ennå mer. Parallellsamfunn begynner å vokse frem også i Norge. Fra regjeringen skjer lite nytt. Det er kanskje på tide å innføre strengere krav til våre nye landsmenn. Det er ikke akseptabelt med parallellsamfunn der Norsk lov blir underordnet og at den største arbeidsplassen blir NAV.

Postadresse

Postboks 6,
Sentrum,
0101 OSLO

Besøksadresse

Prinsens gt. 3 A
OSLO

e-post:

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Hjemmeside         
www.pensjonistpartiet.no

 

Kontakt leder:

Besøksadresse    
Prinsensgt 46,

7011 Trondheim

Postadresse         
Prinsensgt 46,

7011 Trondheim

Telefon                 
482 54 481

E-post
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.           

 

 

Møter

Neste HS møte

Fredag 21. april 2017

Kontoret i Prinsensgt.3


Landstyremøte

oktober 2017

Thon Oslo Airport Hotell


Landsmøte

20.- 21. mai 2017
Thon Oslo Airport Hotell

 

Facebook


Postadresse: Prinsensgt 46, 7011 Trondheim - Telefon: 482 54 481 - E-post: per.walseth@live.no